HARTMANN in Nederland
Organisatie > HARTMANN GROEP

HARTMANN GROEP

De HARTMANN GROEP is een internationale onderneming actief op het gebied van medische producten en hulpmiddelen voor de gezondheidszorg. Ons succes is gebaseerd op onze jarenlange medische ervaring en de voortdurende dialoog met onze klanten. Het welbekende HARTMANN merk vormt het hart van ons productportfolio, dat bestaat uit professionele oplossingen voor wondverzorging, incontinentieverzorging en infectiebescherming. Ons aanbod van medische producten en hulpmiddelen wordt gecompleteerd door aanvullende producten en ondersteunende diensten.

Onze doelstelling

We streven ernaar de voorkeurspartner van onze klanten te zijn op het gebied vangeneeskunde en gezondheidszorg.We bieden innovatieve totaaloplossingen met gebruiksvriendelijke producten en diensten op maat – om de dagelijkse zorg om het welzijn van patiënten op efficiënte en kosteneffectieve wijze te verbeteren.

  • Onze oplossingen zijn gebaseerd op diepgaande medische kennis, jarenlange praktijkervaring en een grondig inzicht in de werkstromen van onze klanten.
  • Als betrouwbare partner creëren we duurzame relaties met onze klanten.
  • Met onze kern assortimenten streven we naar een leidende positie in onze belangrijkste Europese markten.
  • De sleutel tot ons succes wordt op al onze locaties gevormd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers die klantgericht werken.